Polska Mapa Kiełbasy
Kiełbasopedia
Zakupy

Boczek wędzony

25.07.2015 | kategoria: Przepisy, Wędzenie

Boczek wędzonyBoczek wędzony
 
Boczek po prostu smażymy na oleju aromatyzowanym (który również Dobra Kiełbasa planuje wprowadzić do sprzedaży). Taki boczek znajdzie wiele zastosowań. Przede wszystkim sprawdzi się jako mięsna wkładka w zupie. Idealnie też pasuje do jajecznicy. A jeszcze lepiej się spisze w bigosie z młodej kapusty. Tutaj również można nacieszyć oczy naszą mini fotorelacją ze smażenia-wędzenia.

Boczek wędzony

Boczek wędzony

Boczek wędzony

Boczek wędzony
 

Zobacz artykuł: Ile dymu w dymie w płynie?

Zobacz przepis: Wędzona Makrela

Zobacz przepis: Kurczaki – przekąska piwna

 

Przeczytaj również inne artykuły


Reklama

reklama reklama reklama