Polska Mapa Kiełbasy
Kiełbasopedia
Zakupy

Coś do chleba – Pasztet wieprzowo-cielęcy w słoikach

22.08.2014 | kategoria: Artykuły, Kiełbasa

Poniedziałek, ale wcale nie nudny i znienawidzony, jak wielu ludzi uważa. Całkiem fajny, bo to kolejny poniedziałek ze słoikowymi smarowidłami i z Dobrą Kiełbasą. Ostatnio w każdy poniedziałek publikujemy mięsiwa zamknięte w słoikach, do których przyprawy dostarcza nam właśnie Dobra Kiełbasa. Chociaż tym razem mieliśmy wizję i stwierdziliśmy, że sami dobierzemy przyprawy. Ale jeśli jesteście leniuszkami i wam się nie chce to z powodzeniem możecie użyć mieszanki “Smarowidło domowe” od Dobrej Kiełbasy. A ze wszystkimi mieszankami/przyprawami możecie zapoznać się TUTAJ.   Ale dobra, my tu gadu gadu, a przepis na pasztet sam się

what is flagyl used to treat in women / cost of viagra vs levitra vs cialis / paxil weight gain / generic drugs on line form india / http://www.birgitpiskor.com/bite/lipitor-generic-australia/ / tadacip 20 reviews / buy betnovate cream online / compare prescription prices in florida / tinidazole buy online aus / where to buy sildenafil citrate 100mg / beyondbranding.com what is the price of viagra in india

nie napisze. Więc niezwłocznie przechodzę do meritum. Powiem jeszcze, że pasztet był pyszny, ale to jakby oczywiste. Taki lekko ścisły wyszedł. Taki trochę do krojenia, trochę do smarowania, taki pół na pół.
 

Przy okazji zapraszamy na fanpage Dobrej Kiełbasy: KLIK

Zobacz przepis: Pasztet wieprzowo-cielęcy w słoikach.

 

Przeczytaj również inne artykuły


Reklama

reklama reklama reklama