Polska Mapa Kiełbasy
Kiełbasopedia
Zakupy

Coś do chleba – Karkówka wędzona domowym sposobem

19.08.2014 | kategoria: Artykuły, Kiełbasa

Wszyscy to wiemy – domowe wędliny nie mają sobie równych. A zwłaszcza wędzona karkówka czy polędwiczka wieprzowa. Mięso jest soczyste, delikatne, pachnące drzewem olchowym. I bez żadnych niepotrzebnych dodatków. Jeśli robimy coś sami to smakuje wspaniale! Jeśli myślicie, że przygotowanie domowych kiełbas i wędlin jest trudne, to spróbujcie a przekonacie, że nie jest! Zajrzyjcie na stronę DobraKielbasa.pl gdzie znajdziecie przepisy, praktyczne wskazówki i wszystko czego potrzebujecie do domowych wyrobów od sprzętu po przyprawy. Tutaj znajdziecie produkty od Dobrej Kiełbasy.
Oto jak przygotować soczystą wędzoną karkówkę.
 
SK

 

Przeczytaj również inne artykuły


Reklama

reklama reklama reklama