Polska Mapa Kiełbasy
Kiełbasopedia
Zakupy

Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'10.199.209.35' (using password: NO) in /home/mowstudio/ftp/www/dobrakielbasa/dobrakielbasa/wp-content/themes/DobraKielbasa/single.php on line 20

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/mowstudio/ftp/www/dobrakielbasa/dobrakielbasa/wp-content/themes/DobraKielbasa/single.php on line 20

Warning: mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/mowstudio/ftp/www/dobrakielbasa/dobrakielbasa/wp-content/themes/DobraKielbasa/single.php on line 21

Ojcowa kiełbasa

20.06.2013 | kategoria:


kiełbasa wytwarzana w miejscowości Sobienie Jeziory na Mazowszu. Kiełbasa ta jest dość cienka, o kształcie spiralnym, „opakowana” w osłonkę naturalną. Należy do kiełbas o średniej twardości. Mięso jest siekane drobno, a w smaku wyczuwalny jest lekki aromat czosnku.

 

Przeczytaj również inne artykuły


Reklama

reklama reklama reklama