Przepisy

Kotleciki grzybowe z kaszy z sosem grzybowym

Kotleciki grzybowe z kaszy ...

25 października 2019
Zrazy wieprzowe z puree z ziemniakami

Zrazy wieprzowe z puree ...

25 października 2019

Sznycel wiedeński...

25 października 2019
Klopsiki w sosie koperkowym

Klopsiki w sosie koperkowym ...

25 października 2019
Buritto z kurczakiem i kaszą

Buritto z kurczakiem i ...

25 października 2019

Zobacz więcej

Polska Mapa Kiełbasy
Kiełbasopedia
Zakupy

Kadek sp. z o.o.

22.10.2013 | kategoria: Artykuły, Mapa Kiełbasy

 

KADEK

Kadek Sp. z o.o.

ul. Armii Krajowej 26
83-330 Żukowo,
NIP: 589-16-38-295

Tel.: +48 (0) 58 685 96 92

Fax: +48 (0) 58 685 93 46

www: www.kadek.pl

e-mail: info@kadek.pl

godziny pracy: pon.-piątek: 8 -17






Kadek sp. z o.o. istnieje od 1999 roku. Działa na rynku dostawców dla przemysłu mięsnego. Zajmuje się produkcją uszlachetnianych, skalibrowanych jelit naturalnych oraz ich sprzedażą.
 
Z połączenia surowca pochodzenia naturalnego z nowoczesną obróbką Kadek uzyskuje produkty odpowiadające współczesnym potrzebom branży, wyroby nowej generacji nawiązujące do tradycji wędliniarskich.
 
W ciągu ponad 10 lat dynamicznego rozwoju Kadek stał się w Polsce wiodącym producentem naturalnych jelit marszczonych. Równolegle firma odnotowała wyraźny wzrost sprzedaży na rynki europejskie. Jej produkty trafiają do tak uznanych odbiorców jak Unilever, Nestle czy Meica.
 
KADEK


Dzięki ścisłej specjalizacji Kadek osiąga doskonałe rezultaty w produkcji i wdrażaniu nowych rozwiązań dla branży. Innowacyjność firmy w kategorii rozwiązań technologicznych była wielokrotnie doceniana na Międzynarodowych Targach Warszawskich Mięso i Wędliny. W roku 2008 jury konkursowe uhonorowało spółkę Kadek nagrodą Grand Prix za program „Auto +”.
 

Osiągnięcia KadekOsiągnięcia Kadek
Osiągnięcia KadekOsiągniecia Kadek
Osiągniecia Kadek


Warunki współpracy dostosowujemy do indywidualnych wymogów produkcji naszych partnerów biznesowych.
 
Innowacyjną działalnością firmy było wdrożenie nowoczesnej gamy produktów adresowanych do klientów, używających automatycznych linii produkcyjnych. Zaawansowana technologia obróbki jelit naturalnych stosowana przez firmę Kadek gwarantuje zwiększenie wydajności i przyspieszenie produkcji w branży mięsnej. Przygotowanie i sprzedaż produktów są powiązane z prowadzeniem doradztwa technologicznego, tak aby uwzględnić specyfikę produkcji poszczególnych odbiorców. Wsłuchujemy się w potrzeby naszych klientów i zapewniamy im dostawy, które usprawniają proces produkcji. Dlatego z pełnym przekonaniem możemy powiedzieć, że Nasi Klienci  mogą więcej.
 

Współpraca Kadek
Współpraca Kadek


Kadek ma w swojej ofercie wszystkie asortymenty i kalibry naturalnych jelit wieprzowych, wołowych, baranich i kozich. Dysponuje szerokim zapleczem surowcowym i możliwościami, które pozwalają na utrzymanie uniwersalnej gamy produktów, adresowanej do każdego odbiorcy w branży.
 
Oprócz produktów stale dostępnych realizuje zamówienia specjalne, dostosowane do technologii produkcji zamawiającego. W zależności od określonych potrzeb jest w stanie dostarczyć naturalne osłonki konfekcjonowane adekwatnie do wymagań technologii produkcji zamawiającego.
 
Oferuje jelita: solone, marszczone, suszone i mrożone.
 
Dostarcza również „jelita klejone” – DTHC – w różnorodnych kształtach.
 



Naturalne osłonki na kiełbasę – preparowane jelita naturalne firmy Kadek są rezultatem połączenia polskich tradycji wędliniarskich i nowoczesnych rozwiązań technologicznych stosowanych podczas produkcji. Produkty lidera w branży są również dostępne w sprzedaży detalicznej. Każdy miłośnik “domowej białej” może znaleźć dla niej najlepsze osłonki naturalne w dużych sklepach sieci Tesco oraz w sklepach internetowych DobraKielbasa.pl/shop i na aukcjach Allegro.pl
 

Jelita naturalne wieprzowe cienkie Kadek – 15 m

Doskonałe do swojskich wyrobów takich jak kiełbasa biała i wiejska czy krupnioki.

 
Kadek oferuje w stałej sprzedaży detalicznej jelita naturalne cienkie konfekcjonowane w 15 metrowe pęczki. Jest to ilość wystarczająca do zrobienia w domowych warunkach np. swojskiej białej kiełbasy z masy 5-10 kg surowca.
 
Jelita wieprzowe

Zobacz, gdzie można kupić te jelita.

 
 

Jelita naturalne baranie Kadek – 15 m

Doskonałe do swojskich wyrobów takich jak cienka kiełbasa biała czy kabanosy.

 
Kadek oferuje w stałej sprzedaży detalicznej jelita naturalne baranie konfekcjonowane w 15 metrowe pęczki. Jest to ilość wystarczająca do zrobienia w domowych warunkach np. swojskiej białej kiełbasy z masy ok. 3 kg surowca.
 
Jelita baranie

Zobacz, gdzie można kupić te jelita.

 
Kadek

WP Post Tabs

 

Przeczytaj również inne artykuły


Reklama

reklama reklama reklama